"Nieuwe uitdaging als projectleider community & events"

Het is 5 maart en mijn eerste dag als projectleider community & events bij Brightlands Campus Greenport Venlo.

Mijn eerste gevoel als ik het pand in loop is indrukwekkend, wat een "leven" is hier en wat gebeuren er mooie dingen. Verschillende keren ben ik reeds hier geweest om een eigen evenement te coördineren of een bijdrage te leveren met GrainLabs aan het innovatieplein van de Dutch Food Week. 

 

Ik ben dan ook trots dat ik dit jaar zelf aan de slag mag gaan met het organiseren van de Dutch Food Week en mag werken met allemaal agrifood professionals. 

 

Het ene bedrijf is nog indrukwekkender dan het bedrijf ernaast. Het reikt van gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie tot cross-overs naar de logistiek en maakindustrie. Allemaal thema's die centraal staan op de campus. 

Met mijn expertise breng ik verbindingen tot stand tussen partijen binnen en buiten de campus.

Hierdoor kunnen ondernemers, onderzoekers, studenten en kennisinstellingen zo goed mogelijk profiteren van elkaars kennis en samen werken aan de innovatie in de agrifood branche.

 

Een uitdaging in deze tijd is het wel. Ik ben namelijk maar 4 dagen op de campus aanwezig geweest voordat we thuis aan de slag moesten. 

Maar dat maakt het voor mij een nog grotere uitdaging om de events die komen gaan en de community die hierbij hoort te versterken. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0