SPORT EVENTS


Cauberg Trail  

 

Deze Trail Run, ook wel de hel van het zuiden genoemd, start bij de Polfermolen in Valkenburg aan de Geul. De faciliteiten waarvan gebruik wordt gemaakt tijdens dit evenement neem ik voor mijn rekening.  Het coördineren van het inschrijfbureau in de theaterzaal, het gebruik van de douche- en kleedruimtes, aankleding van het evenement en alle randvoorwaarden in en rondom de start/finish locatie houd ik in de gaten. De sponsoring en samenwerkingen met partners neem ik voor mijn rekening. Tijdens het evenement ben ik aanspreekpunt voor alle standhouders, deelnemers en ingehuurde partijen. 


The Ride 

 

Coördineren van het finish event van The Ride boven aan de Cauberg op het Landal park in Valkenburg. Tijdens deze tour fietsen de deelnemers in een week van Italië naar Nederland, finishen in Valkenburg.


Tour For Life 

 

Coördineren van het finish event van Tour for Life op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Tijdens deze tour fietsen de deelnemers van Italië naar Nederland, finishen in Sittard. 


 Duchenne Heroes 

 

Coördineren van het finish event van Duchenne Heroes in Venlo. Duchenne Heroes is de mooiste meerdaagse MTB tocht geïnspireerd door Cape Epic en Transalp. Voor een super doel: een medicijn en betere kwaliteit van leven voor patiënten met Duchenne spierdystrofie. 


 Den Driesch Loop 

 Voor dit jaarlijkse hardloopevenement, in Valkenburg aan de Geul, verzorg ik het aansturen van vrijwilligers en bewaak ik alle praktische randvoorwaarden. Het coördineren van alle faciliteiten zoals het inschrijfbureau, bagagetenten, kleedruimtes, behoren tot de start-finish locatie. Tevens ben ik het aanspreekpunt voor alle standhouders, deelnemers en ingehuurde partijen. 


Shimano Media Camp 

Coördineren van het hospitality programma voor Shimano Media Camp. 


 Bakery Society  

Voor de Bakery Society club organiseerde ik de food innovatie bijeenkomst i.s.m. GrainLabs. 

1 dag van inspiratie in sport, food en Health op de Brightlands Campus Greenport Venlo. 


 LtD Gravel Raid 

Tijdens dit evenement heb ik voor opdrachtgever GrainLabs de coördinatie van de voeding voor mijn rekening genomen. Samen met de organisatie hebben we ervoor gezorgd dat alle deelnemers en crew hebben genoten van de producten, niet te vergeten de heerlijke vlaaien, van de Bisschopsmolen


Eroica Limburg 

 

Voor Eroica Limburg heeft GrainLabs producten geproduceerd voor alle deelnemers. Tijdens de route hebben zij op een mooie locatie energie kunnen op doen. De voorbereidingen en coördinatie hiervan heb ik voor GrainLabs verzorgd.