OVER MIJ


Tijdens mijn carrière heb ik ontdekt dat het aangaan van nieuwe avonturen mij inspireert. Als zelfstandig op projectbasis ben ik dan ook als een vis in het water. Mijn vaardigheden die noodzakelijk zijn voor succesvolle projecten weet ik optimaal te benutten. Een effeciente werkindeling waarbij ik doelgericht en planmatig werk. Ik bruis van de energie; dit komt volledig tot zijn recht bij het bedenken en vormgeven van nieuwe concepten, evenals op stragisch niveau een sterke gesprekspartner te zijn.

 

Al op jonge leeftijd heb ik me ondergedompeld in de wereld van topsport. Het begon met de liefde voor turnen en paardensport, maar groeide door tot mijn coördinatie van de jeugdacademie bij Topsport Limburg. Naast werkervaring en een breed netwerk in de wereld van sport, heeft dit met name ook bijgedragen aan mijn persoonlijkheid. 

Een drijfveer die zich uit in een proactieve benadering en het beste uit mezelf en anderen willen halen. 

 

In mijn vrije tijd ben ik vooral in de buitenlucht te vinden met mijn hond en paard. Ik ben een echt familiemens en ben dankbaar voor hun steun en enthousiasme bij al mijn avonturen. 

 


Petra Maessen | Belevingscoördinator Bisschopsmolen

‘Bij de Bisschopsmolen en GrainLabs is Lynn als collega van grote meerwaarde. Ze brengt energie, creativiteit en gedrevenheid, waardoor onze ideeën vorm krijgen en gerealiseerd worden. Ze heeft oog en oor voor de mensen in de organisatie, waarbij ze zeer betrokken is. Evenementen, zoals de LTD Gravel Raid, regelt ze vol enthousiasme en tot in detail, wat precies is wat haar van anderen onderscheidt.’


Remy Meijers | wethouder duurzaamheid & milieu, sport - Gemeente Valkenburg aan de Geul.

“ Ik heb Lynn leren kennen als zeer gedreven coördinator van evenementen binnen onze gemeente. Alle evenementen zijn altijd goed verzorgd, bieden net dat beetje meer dan bij de rest en bewijzen hun waarde. Dat alle evenementen altijd goed verzorgd zijn. Altijd ook op zoek zijn naar leuke samenwerkingen en nieuwe ideeën, met Lynn krijg je meer dan genoeg waar voor je geld”. 


Mara Franssen | Geregeld door Mara

Ik ken Lynn als een serieuze collega die haar verantwoordelijkheid neemt en afspraken nakomt. Daarnaast is Lynn sympathiek en fijn om mee samen te werken.