OVER MIJ


Tijdens mijn carrière heb ik ontdekt dat het aangaan van nieuwe avonturen mij inspireert. Als zelfstandige, op projectbasis, ben ik dan ook als een vis in het water. Mijn vaardigheden die noodzakelijk zijn voor succesvolle projecten weet ik optimaal te benutten. Een efficiënte werkindeling waarbij ik doelgericht en planmatig werk. Ik bruis van de energie; dit komt volledig tot zijn recht bij het bedenken en vormgeven van nieuwe concepten, evenals op stragisch niveau een sterke gesprekspartner te zijn.

Al op jonge leeftijd heb ik me ondergedompeld in de wereld van topsport. Het begon met de liefde voor turnen en paardensport, maar groeide door tot mijn coördinatie van de jeugdacademie bij Topsport Limburg. Naast werkervaring en een breed netwerk in de wereld van sport, heeft dit met name ook bijgedragen aan mijn persoonlijkheid. 

Een drijfveer die zich uit in een proactieve benadering en het beste uit mezelf en anderen willen halen. 

 

Waarvoor kun je mij bellen?

- Project coördinatie;

- Bedrijfs & sport evenementen organisatie;

 

Mijn partner Luciën Thijssen heeft een bedrijf dat voorziet in tijdsregistratie bij sportwedstrijden. SQM Time ondersteunt van a tot z bij sport evenementen. Ook hier zorg ik voor ondersteuning en kunnen wij elkaar ondersteunen in de sportevenementen.