OVER MIJ


Tijdens mijn carrière heb ik ontdekt dat het aangaan van nieuwe avonturen mij inspireert. Als zelfstandige, op projectbasis, ben ik dan ook als een vis in het water. Mijn vaardigheden die noodzakelijk zijn voor succesvolle projecten weet ik optimaal te benutten. Een efficiënte werkindeling waarbij ik doelgericht en planmatig werk. Ik bruis van de energie; dit komt volledig tot zijn recht bij het bedenken en vormgeven van nieuwe concepten, evenals op stragisch niveau een sterke gesprekspartner te zijn.

Al op jonge leeftijd heb ik me ondergedompeld in de wereld van topsport. Het begon met de liefde voor turnen en paardensport, maar groeide door tot mijn coördinatie van de jeugdacademie bij Topsport Limburg. Naast werkervaring en een breed netwerk in de wereld van sport, heeft dit met name ook bijgedragen aan mijn persoonlijkheid. 

Een drijfveer die zich uit in een proactieve benadering en het beste uit mezelf en anderen willen halen. 

 

In de afgelopen periode heeft mijn partner Luciën Thijssen zijn bedrijf SQM Time ontwikkeld tot een volwaardig bedrijf die door heel Nederland en België tijdwaarneming verzorgd bij sport evenementen. Ook hier zorg ik voor ondersteuning en kunnen wij elkaar ondersteunen in de sportevenementen. 

 

In mijn vrije tijd ben ik vooral in de buitenlucht te vinden met mijn hond en paard. Ik ben een echt familiemens en ben dankbaar voor hun steun en enthousiasme. 


REFERENTIES


Cecile van Berkum | Eigenaresse Saborpuro, pure smaak

" Inmiddels werk ik een paar jaar samen met Lynn. En vanuit die ervaring merk ik op, dat  ze een aantal eigenschappen heeft, die je niet vaak samen in 1 persoon ziet.

Ze is sociaal en verbindend, precies en gestructureerd, heeft helicopterview en heeft aandacht voor detailplanning. Ze is een heel integere betrouwbare partner waar je op kan bouwen, die haar motivatie uit haar hart haalt en de uitvoering met haar hoofd en handen doet!"


Heleen Fassaert | Marketing communicatie manager Tour For Life

" Lynn was de producent van het finish event van Tour for Life 2019. Gestructureerd ging ze te werk, alle details werden tot in de puntjes uitgedacht. Ik had vanaf het begin vertrouwen dat het onder controle was en het event een succes zou worden. En dat werd het ook. Het zag er strak uit, en onvoorziene problemen werden adequaat opgelost. Volgend jaar hoop ik dat Lynn wederom het finish event onder haar hoede wilt nemen!"


Petra Maessen | Belevingscoördinator Bisschopsmolen

‘Bij de Bisschopsmolen en GrainLabs is Lynn als collega van grote meerwaarde. Ze brengt energie, creativiteit en gedrevenheid, waardoor onze ideeën vorm krijgen en gerealiseerd worden. Ze heeft oog en oor voor de mensen in de organisatie, waarbij ze zeer betrokken is. Evenementen, zoals de LTD Gravel Raid, regelt ze vol enthousiasme en tot in detail, wat precies is wat haar van anderen onderscheidt.’


Herma Westenberg | Merk je Merk | merkwaardige marketing

" Lynn heb ik leren kennen als een ambitieuze en gedreven ondernemer. Die pro-actief op zoek gaat naar kennis en inspiratie die zij nodig heeft om te groeien.

Dat maakt haar zeer sterk als professional. Staat open voor nieuwe inzichten en kijkt hoe ze dat in haar eigen business kan toepassen.

Heeft haar zaken goed op orde, wat klanten veel vertrouwen geeft om taken uit handen te geven. Lynn’s sport-mindset, ervaring en netwerk maakt dat ze gemakkelijk de ‘sport-taal’ spreekt en zich als een vis in het water voelt in deze branche. Het regelen en plannen zit haar in het bloed, dit zorgt ervoor dat klant in de wirwar van alles wat er moet gebeuren voor een sportevenement rust en overzicht krijgt".


Remy Meijers | wethouder duurzaamheid & milieu, sport - Gemeente Valkenburg aan de Geul.

“ Ik heb Lynn leren kennen als zeer gedreven coördinator van evenementen binnen onze gemeente. Alle evenementen zijn altijd goed verzorgd, bieden net dat beetje meer dan bij de rest en bewijzen hun waarde. Dat alle evenementen altijd goed verzorgd zijn. Altijd ook op zoek zijn naar leuke samenwerkingen en nieuwe ideeën, met Lynn krijg je meer dan genoeg waar voor je geld”. 


Mara Franssen | Geregeld door Mara

"Ik ken Lynn als een serieuze collega die haar verantwoordelijkheid neemt en afspraken nakomt. Daarnaast is Lynn sympathiek en fijn om mee samen te werken".