PROJECTS


 

GrainLabs  | Projectleider

 

 

Bij GrainLabs ondersteun ik Frank van Eerd, eigenaar van GrainLabs en de Bisschopsmolen in Maastricht. Ik ben werkzaam als accountmanager voor partners, (top)sporters, horeca en andere afnemers. 

Ik ontzorg door het benaderen van nieuwe prospects, evalueren met bestaande klanten en het afstemmen van nieuwe sportieve partnerships. Een van mijn taken is de coördinatie van alle evenementen van GrainLabs, zoals de LtD Gravel Raid, Eroica Limburg en congressen. Ik promoot GrainLabs op effectieve wijze en vergroot het bewustzijn over gezonde voeding. Door mijn aanwezigheid kan de opdrachtgever zich concentreren op zijn visie voor het bedrijf. 


 

Bakery Society  | Projectleider

 

 

 

Voor Bakery Society organiseer ik bijeenkomsten/ excursies dit jaar 2019.

1 dag van inspiratie in sport, food en Health op de Brightlands Campus Greenport in Venlo welke in Maart zal plaatsvinden. 

Een excursie naar het buitenland eveneens met het thema sport, food & Health. Dit zal een meerdaagse excursie zijn. 

Het laatste event in oktober zal in het kader staan van de  "Ruige Dagen". 2 dagen vol met sportieve activiteiten en gezond maar vooral ook lekker eten. 


 

 Topsport Limburg | Sports Brand Community | sales 

 

 

De Sports Brand Community is een community waarin Topsport Limburg zijn diensten beschikbaar stelt voor zowel de topsporters als recreatieve sporters. 


 

 Topsport Limburg | Eventmanager

 

 

 

Voor de jeugdacademie coördineerde ik de projecten op basisscholen t.b.v. talentontwikkeling en het motiveren van bewegen en sporten bij de jeugd, evenals samenwerking met gemeenten, Provincie Limburg, partners van Topsport Limburg en topsporters was hierbij dagelijkse stof. Ook het organiseren van sportdagen t.b.v. enthousiasmeren van de jeugd voor bepaalde sporten behoorde tot mijn taken.