PROJECTS


Brightlands Campus Greenport Venlo | Projectleider Community & Events

In maart ben ik gestart als projectleider community & events bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Ik breng verbindingen tot stand tussen partijen binnen en buiten de campus. Hierdoor kunnen ondernemers, onderzoekers, studenten en kennisinstellingen zo goed mogelijk profiteren van elkaars kennis en samen werken aan de innovatie in de agri food branche.


GrainLabs  | Coördinator

Bij GrainLabs ondersteun ik Frank van Eerd, eigenaar van GrainLabs en de Bisschopsmolen in Maastricht. Ik ben werkzaam als accountmanager voor partners, (top)sporters, horeca en andere afnemers. 

Ik ontzorg door het benaderen van nieuwe prospects, evalueren met bestaande klanten en het afstemmen van nieuwe sportieve partnerships. Een van mijn taken is de coördinatie van alle evenementen van GrainLabs, zoals de LtD Gravel Raid, Eroica Limburg en congressen. Ik promoot GrainLabs op effectieve wijze en vergroot het bewustzijn over gezonde voeding. Door mijn aanwezigheid kan de opdrachtgever zich concentreren op zijn visie voor het bedrijf. 

Vanaf 2020 zal ik mij specifiek richten op de evenementen die er voor de Bisschopsmolen en GrainLabs worden georganiseerd. 


Topsport Limburg | Eventmanager

 Voor de jeugdacademie coördineerde ik de projecten op basisscholen t.b.v. talentontwikkeling en het motiveren van bewegen en sporten bij de jeugd, evenals samenwerking met gemeenten, Provincie Limburg, partners van Topsport Limburg en topsporters was hierbij dagelijkse stof. Ook het organiseren van sportdagen t.b.v. enthousiasmeren van de jeugd voor bepaalde sporten behoorde tot mijn taken.