PROJECTS


 

GrainLabs  | Coördinator

 

 

Bij GrainLabs ondersteun ik Frank van Eerd, eigenaar van GrainLabs en de Bisschopsmolen in Maastricht. Ik ben werkzaam als accountmanager voor partners, (top)sporters, horeca en andere afnemers. 

Ik ontzorg door het benaderen van nieuwe prospects, evalueren met bestaande klanten en het afstemmen van nieuwe sportieve partnerships. Een van mijn taken is de coördinatie van alle evenementen van GrainLabs, zoals de LtD Gravel Raid, Eroica Limburg en congressen. Ik promoot GrainLabs op effectieve wijze en vergroot het bewustzijn over gezonde voeding. Door mijn aanwezigheid kan de opdrachtgever zich concentreren op zijn visie voor het bedrijf. 


 

Bakery Society  | Coördinator 

 

 

Voor Bakery Society organiseer ik de bijeenkomst i.s.m. GrainLabs. 

1 dag van inspiratie in sport, food en Health op de Brightlands Campus Greenport in Venlo welke in Maart zal plaatsvinden. 


 

 Topsport Limburg | Eventmanager

 

 

 

Voor de jeugdacademie coördineerde ik de projecten op basisscholen t.b.v. talentontwikkeling en het motiveren van bewegen en sporten bij de jeugd, evenals samenwerking met gemeenten, Provincie Limburg, partners van Topsport Limburg en topsporters was hierbij dagelijkse stof. Ook het organiseren van sportdagen t.b.v. enthousiasmeren van de jeugd voor bepaalde sporten behoorde tot mijn taken.