REFERENTIES

Lees hier wat opdrachtgevers en collega's over mij zeggen. 


Debbie Zweerts | Marketingcommunicatie medewerker Ennatuurlijk B.V. 

"Lynn is een hele fijne (sparrings)partner. Ze heeft verstand van zaken, weet van aanpakken en maakt vele meters. Ze bijt zich vast in het project en laat niet los totdat alles naar behoren is opgeleverd. Ook deinst ze niet weg voor complexe vraagstukken. Ze maakt informatie snel eigen waardoor ze weer verder kan in het gesprek met de klant, of in dit geval met de bewoners. Ze heeft leuke en creatieve ideeën en weet zich goed te verplaatsen in de eindgebruiker. Kortom, samenwerken met Lynn is top!"


Cecile van Berkum | Eigenaresse Saborpuro, pure smaak

" Inmiddels werk ik een paar jaar samen met Lynn. En vanuit die ervaring merk ik op, dat  ze een aantal eigenschappen heeft, die je niet vaak samen in 1 persoon ziet.

Ze is sociaal en verbindend, precies en gestructureerd, heeft helicopterview en heeft aandacht voor detailplanning. Ze is een heel integere betrouwbare partner waar je op kan bouwen, die haar motivatie uit haar hart haalt en de uitvoering met haar hoofd en handen doet!"


Heleen Fassaert | Marketing communicatie manager Tour For Life

" Lynn was de producent van het finish event van Tour for Life 2019. Gestructureerd ging ze te werk, alle details werden tot in de puntjes uitgedacht. Ik had vanaf het begin vertrouwen dat het onder controle was en het event een succes zou worden. En dat werd het ook. Het zag er strak uit, en onvoorziene problemen werden adequaat opgelost. Volgend jaar hoop ik dat Lynn wederom het finish event onder haar hoede wilt nemen!"


Remy Meijers | wethouder duurzaamheid & milieu, sport - Gemeente Valkenburg aan de Geul.

“ Ik heb Lynn leren kennen als zeer gedreven coördinator van evenementen binnen onze gemeente. Alle evenementen zijn altijd goed verzorgd, bieden net dat beetje meer dan bij de rest en bewijzen hun waarde. Dat alle evenementen altijd goed verzorgd zijn. Altijd ook op zoek zijn naar leuke samenwerkingen en nieuwe ideeën, met Lynn krijg je meer dan genoeg waar voor je geld”. 


Herma Westenberg | Merk je Merk | merkwaardige marketing

" Lynn heb ik leren kennen als een ambitieuze en gedreven ondernemer. Die pro-actief op zoek gaat naar kennis en inspiratie die zij nodig heeft om te groeien.

Dat maakt haar zeer sterk als professional. Staat open voor nieuwe inzichten en kijkt hoe ze dat in haar eigen business kan toepassen.

Heeft haar zaken goed op orde, wat klanten veel vertrouwen geeft om taken uit handen te geven. Lynn’s sport-mindset, ervaring en netwerk maakt dat ze gemakkelijk de ‘sport-taal’ spreekt en zich als een vis in het water voelt in deze branche. Het regelen en plannen zit haar in het bloed, dit zorgt ervoor dat klant in de wirwar van alles wat er moet gebeuren voor een sportevenement rust en overzicht krijgt".


Petra Maessen | Belevingscoördinator Bisschopsmolen

‘Bij de Bisschopsmolen en GrainLabs is Lynn als collega van grote meerwaarde. Ze brengt energie, creativiteit en gedrevenheid, waardoor onze ideeën vorm krijgen en gerealiseerd worden. Ze heeft oog en oor voor de mensen in de organisatie, waarbij ze zeer betrokken is. Evenementen, zoals de LTD Gravel Raid, regelt ze vol enthousiasme en tot in detail, wat precies is wat haar van anderen onderscheidt.’